Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 70
Το καλάθι είναι άδειο ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ ( 0 )
Το Pandorashop.gr μεταφέρθηκε στη νέα του στέγη, το Hoj.gr/pandora!
Εξυπηρέτηση παραγγελιών εντός 48 ωρών

Αλλαγές προϊοντων

Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους και εφόσον το προϊόν που αγοράστηκε, επιστραφεί στην εταιρεία ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora) αφόρετο, στο κουτί και με την πλήρη συσκευασία του, συνοδευόμενο από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή την κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο το συνοδεύει, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.
 
Προϊόντα, που αφορούν promo, campaign ή δωρεάν διάθεση δεν υπόκεινται σε αλλαγή ή επιστροφή χρήματων και τυχόν καμπάνιες δεν μπορούν να συνδυαστούν (συμπεριλαμβανομένων προηγούμενων αγορών). Αλλαγές γίνονται αποδέκτες μόνο στις περιπτώσεις αλλαγής μεγέθους (βραχιόλι ή δαχτυλίδι) και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

 

Εφόσον πληρούνται όλες οι παραπάνω απαιτούμενες προϋποθέσεις, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

 

  • Σε ευκρινές μέρος πάνω στην απόδειξη λιανικής πώλησης ή την κάρτα αλλαγής, γράψτε το νέο κωδικό (το μέγεθος όπου απαιτείται) που επιθυμείτε να λάβετε για την αλλαγή σας. Ο νέος κωδικός θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από το αρχικό προϊόν και η διαφορά θα καταβληθεί με την μορφή αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση.

  • Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Τα έξοδα μεταφοράς προς την εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora), επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα. Εφόσον τα προϊόντα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, αυτά θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα από τον αποστολέα και να αποστέλλονται ως συστημένα στην παρακάτω διεύθυνση αποστολής. Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora) δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφή.

 

  • Το προϊόν επιστρέφεται στα παρακάτω στοιχεία:

   ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora)

   Ερμού 8, 7ος όροφος

   ΤΚ 105 63, Αθήνα

   Τηλ. 211 1001130 - 131

   Υπόψιν: Τμήματος E-shop

 

  • Με τον αριθμό αποστολής παρακολουθείτε την πορεία του δέματος και την ημερομηνία παράδοσης του στην εταιρεία μας. Δεν υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης παραλαβής από την εταιρεία ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora).

 

  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν φθάσει στην εταιρία μας βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία παραλαβής του.

 

  • Μόλις γίνει η παραλαβή του δέματος και ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, σας αποστέλλετε το νέο προϊόν. Τα μεταφορικά έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora).

 

Η διαδικασία της αλλαγής χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μέχρι και 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από την ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΚΕ (hoj.gr/pandora), εκτός των περιόδων που λαμβάνουν χωρά προωθητικές ενέργειες ή σε έκτακτες καταστάσεις, όπου οι χρόνοι ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

 

Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 8 ώρες, την εταιρία courier ώστε να αναλάβουν την ευθύνη καθώς και την εταιρεία μας, στο info@hoj.gr προκειμένου να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος.

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

 

Αλλαγές προϊόντων από αγορές μέσω e-shop, μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους και εντός των καταστημάτων Pandora (προσοχή δεν ισχύει για τα εξουσιοδοτημένα συνεργαζόμενα καταστήματα Pandora) εφόσον το προϊόν που αγοράστηκε, επιστραφεί στο κατάστημα αφόρετο, στο κουτί και με την πλήρη συσκευασία του, συνοδευόμενο από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή την κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο το συνοδεύει, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.

Προϊόντα στα οποία έχει ολοκληρωθεί αλλαγή (σε κωδικό ή μέγεθος) δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.