Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 70
Το καλάθι είναι άδειο ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ ( 0 )
Το Pandorashop.gr μεταφέρθηκε στη νέα του στέγη, το Hoj.gr/pandora!
Εξυπηρέτηση παραγγελιών εντός 48 ωρών

Τρόποι αποστολής

Το hoj.gr/pandora εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Το κόστος αποστολής του προϊόντος υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αφού πρώτα επιλέξετε την μεταφορική εταιρία με την οποία επιθυμείτε να γίνει η αποστολή και τον τρόπο πληρωμής.

 

Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, ενδέχεται το κόστος αποστολής να είναι μεγαλύτερο. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@hoj.gr για να σας ενημερώσουμε ακριβώς για το κόστος αποστολής ή να σας βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για αγορές άνω των 70 τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.*

 

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται από την μεταφορική εταιρεία ACS και τα ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα).

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 5-7 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί, για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, πανδημίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την εκτέλεσή της.

 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό email με την μεταφορική εταιρεία που έχετε επιλέξει και τον αριθμό της αποστολής σας. Μέσα από το site της μεταφορικής εταιρείας μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας. Προτεινόμενος χρόνος για αναζήτηση αποστολής είναι 24 ώρες μετά την λήψη του ενημερωτικού email καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μην εμφανίζεται κάποιο αποτέλεσμα.

 

Σε περιόδους προωθητικών ενεργειών, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημά μας.

 

BLACK FRIDAY: Οι παραγγελίες του τριήμερου BLACK FRIDAY εκτελούνται εντός 20 εργάσιμων ημερών.

 

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hoj.gr

 

*Ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Στα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της αντικαταβολής. Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής θα βρείτε εδώ.