Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 70

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας παραγγελία!

Το καλάθι είναι άδειο ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ ( 0 )
Το Pandorashop.gr μεταφέρθηκε στη νέα του στέγη, το Hoj.gr/pandora!
Εξυπηρέτηση παραγγελιών εντός 48 ωρών

Αυθεντικότητα Pandora

Αναγνώριση αυθεντικών κοσμημάτων Pandora

Όλα τα αυθεντικά κοσμήματα Pandora κατασκευάζονται από γνήσια υλικά όπως μασίφ ασήμι 925° ή από ένα μοναδικό μείγμα μετάλλων με επίστρωση χρυσού 14Κ, καθώς και από ένα μοναδικό μείγμα μετάλλων με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ, δέρμα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, πέτρες, μαργαριτάρια, αυθεντικό γυαλί Murano και χειροποίητες λεπτομέρειες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα αυθεντικό προϊόν Pandora.

  • Το πρότυπο σήμα για τα κοσμήματα Pandora είναι το «ALE», που σημαίνει Algot Enevoldsen, το όνομα του πατέρα του ιδρυτή της Pandora, Per Enevoldsen. Όλα τα κοσμήματα Pandora φέρουν τη σφραγίδα «ALE», με εξαίρεση κάποια από τα μικρότερα προϊόντα.

 

  • Στη Pandora σφραγίζουμε τα κοσμήματα μας με σήμα ποιότητας για να δείξουμε την καθαρότητα του μετάλλου και να εγγυηθούμε ότι το μέταλλο είναι γνήσιο. Όλα τα κοσμήματα από μασίφ ασήμι 925° είναι σφραγισμένα με ένα κεφαλαίο «S» για το ασήμι (Silver), ακολουθούμενo από την καθαρότητά του, η οποία αναφέρεται ως το ποσοστό γνήσιου ασημιού επί τοις εκατό: π.χ. S925 (92,5% ασήμι).

 

  • Όλα τα χρυσά κοσμήματα Pandora είναι σφραγισμένα με ένα κεφαλαίο «G» για το χρυσό (Gold), ακολουθούμενo από την καθαρότητά του, η οποία αναφέρεται ως το ποσοστό γνήσιου χρυσού επί τοις εκατό στο κράμα χρυσού: π.χ. 14Κ: G585 (58,5% καθαρό χρυσό) ή 18Κ: G750 (75% καθαρό χρυσό).

 

  • Στα προϊόντα με επίστρωση χρυσού 14Κ ή επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ, όπου το υλικό κατασκευής αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα μετάλλων, η σφραγίδα με το σήμα ποιότητας είναι το “MET”.

 

Τα σήματα ποιότητας, των κοσμημάτων Pandora που έχουν κατασκευαστεί πριν τον Ιούνιο του 2011, περιέχουν μόνο αριθμούς και όχι γράμματα.

Αν συνεχίζετε να έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τη γνησιότητα ενός προϊόντος ή ενός σημείου λιανικής πώλησης, επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία Pandora ή στείλτε email στο: info@hoj.gr